Boka tid med handläggare på byggenheten

LÄS MER

Här kan du boka tid med handläggare på byggenheten för att få råd om byggnation eller boka ett tekniskt samråd.

Rådgivning:
Här kan du ställa frågor om t ex byggrätt, vad du får bygga på din tomt enligt de lagar och regler som gäller. Tiden för besöket är begränsad till 30 minuter. Förbered dig gärna med eventuella ritningar eller information som kan vara av nytta för oss för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Med anledning av Covid-19 går det endast att boka telefonrådgivning i nuläget.

Tekniskt samråd:
På det tekniska samrådet går man igenom hur man ska bygga sitt nya hus, med allt ifrån grundläggning till ventilation. På samrådet ska byggherren/ sökanden och den som är kontrollansvarig närvara. Platsen för mötet är alltid på Samhällsbyggnadskontoret på Västra Långgatan 5. Med anledning av Covid-19 går det för närvarande inte att boka tekniskt samråd via e-tjänsten. Kontakta din handläggare för att boka tid.

Mina sidor
Du kan boka en tid oavsett om du väljer att logga in eller inte. Är du inloggad när du bokar kan du se bokningen på "Mina sidor". Tänk på att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade för att få notifikationer och påminnelser per e-post och sms.

Avbokning eller ombokning av tid
Avbokning eller ombokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid genom att ringa 0156-523 83. Finns bokningen på "Mina sidor" i e-tjänsten går det att boka om eller av där. Vid akut förhinder vänligen ring 0156-520 00.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Fråga om inloggning

Om du loggar in så kan vi förifylla frågor med uppgifter vi hämtar från andra system t.ex. skatteverket.

Du kan även få återkoppling om ärendets status och notifiering om handläggaren behöver mer information.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa