Intresseanmälan till vikariat eller anställning i skola, förskola och fritidshem

LÄS MER

Är du legitimerad förskollärare eller lärare och inte hittar en särskild tjänst att söka, men är intresserad av att arbeta hos oss?

Eller har du annan utbildning/erfarenhet och är intresserad av att jobba som timvikarie inom skola och barnomsorg?

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som förskollärare, lärare eller timvikarie inom skola och barnomsorg. Behovet av tillsvidareanställda och vikarier varierar över tid och kan också variera inom olika yrkesgrupper.

Du ska ha betyg från fullgjord gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och unga. Om du är högskoleutbildad eller studerar/examinerad till lärare, förskollärare, specialpedagog eller fritidspedagog ser vi det som ett plus.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; du bör vara positiv, flexibel, ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga.

Anmäl ditt intresse genom att fylla i e-tjänsten.

För att få börja arbeta inom skola och barnomsorg måste man enligt skollagen uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Ett sådant utdrag måste beställas av dig personligen och du gör det via länken belastningsregistret. Tänk på att det tar ca 2 veckor för att få utdraget hem. Ta med utdraget i oöppnat kuvert till din intervju.

Kontaktperson

Anneli Eriksson
Skolkontoret
Smäckbrogatan 25
619 80 Trosa
Tel: 0156-523 65
anneli.eriksson@trosa.se

Behandling av personuppgifter

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa