Anmälan till Kulturskolans kurser

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

 

I Trosa kulturskola har du möjlighet att på fritiden spela musikinstrument och gå kurser musik, dans, konst, film och teater.

Våra instrumentkurser är du välkommen att söka till för att få chans att börja fr.o.m. åk 4, blås- och stråkinstrument erbjuds från vårterminen i åk 3. Teaterkurserna riktar sig till åk 4-6 och konstkursen till åk 3-6. Filmkursen är för dig  i åk 6-9. När du lär dig ett blås- eller stråkinstrument deltar du från första början i en grupp eller ensemble och får uppleva glädjen att spela tillsammans med andra. Detsamma gäller för gruppundervisningen i dans, konst och teater.

Närhelst tillfälle ges är vi med och bjuder på en festlig inramning till evenemang av olika slag. Årets höjdpunkter är alla våra konserter, uppvisningar, utställningar och Kulturskolefestivalen som inträffar en lördag i slutet av vårterminen. Då invaderar vi kommunens gator och torg med musik, dans och andra kulturinslag.

Avgifter

Alla Kulturskolans kurser har avgiften 550 kr/termin. Vi garanterar minst 12 tillfällen per termin men kurserna följer i princip grundskolans läsår och därför blir det oftast fler tillfällen. Om du går en instrumentkurs samtidigt med en annan kurs blir avgiften för instrumentkursen 300 kr/termin. Kostnad för instrumenthyra och materialavgifter för konst är 300 kr/termin. Instrumentkurserna och instrumenthyran faktureras av Kulturskolan (Trosa kommun). En faktura skickas hem efter några veckor in på terminen. Observera att avanmälan måste ske skriftligt av målsman innan terminsstart, påbörjad termin debiteras med full avgift.

Behandling av personuppgifter

Frågor om e-tjänsten

Följande behövs för e-tjänsten

  • BankID

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa